Salgótarjániak (is) petíciót fogalmaztak : "Jogunk van egészségesen élni Salgótarjánban"
2023. március 10. írta: Mandala75

Salgótarjániak (is) petíciót fogalmaztak : "Jogunk van egészségesen élni Salgótarjánban"

Salgótarjániak (is) petíciót fogalmaztak : "Jogunk van egészségesen élni Salgótarjánban"
https://www.peticiok.com/jogunk_van_egeszsegesen_elni_salgotarjanban?fbclid=IwAR3ypRsGAHi9Hh8S5mnWLn1IOC1veyzPXTTXpotCHAxg5qdhqZ9iWiMU9W8

2022 márc: Éltex vállalat néven HULLADÉK feldolgozó üzem létesült.
A telephely alatt lévő Salgó-patak vize a Tarján-patakba onnan a Zagyva-patakba onnan a Zagyva-folyóba majd a Tiszába ömlik . Egy esetlegesen a talajvízbe kerülő mérgező hatású anyag visszafordíthatatlan pusztítást végezne Kelet-Magyarország vizeiben és területein is .

Innentől kezdve az itt termelt zöldségfélék gyümölcsök és növények , a fák az erdeinkben állandó szennyezettségnek lesznek kitéve amely hatással van mindenre és mindenkire . Egy komolyabb baleset után a város ingatlanjai teljesen elértéktelenednek és várhatóan tömeges elvándorlás veszi kezdetét .

Az egészségtől nincs fontosabb és nem is lehet senki számára ! Egy társadalom csak akkor lesz elégedett és gazdaságilag fejlett ha az emberek egészségesek és nincsenek állandó veszélynek kitéve ott , ahol a mindennapi életüket élik .

https://www.facebook.com/groups/jobbpaholy

A bejegyzés trackback címe:

https://stopaksigyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1718068364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása