CUKORGYÁRAK BEZÁRÁSÁNAK ESETE - Privatizáció - Video Film
2023. március 14. írta: Mandala75

CUKORGYÁRAK BEZÁRÁSÁNAK ESETE - Privatizáció - Video Film

ÖSSZEFÜGGÉSEK - MAGYAR - MEZŐGAZDASÁG TÖNKRETÉTELE


A privatizáció időszakában (1990-es évek -> EU belépésig), alábbi videóban ezt (is) feltárják. Ha valaki ezt meghallgatja PONTOSAN MEG FOGJA ÉRTENI MIÉRT TESZIK MAGAS MINŐSÉGŰ ARANYKORONÁS TERMŐFÖLDRE kínai-koreai AKSI GYÁRAKAT !

Alábbi video 14. percétől hallható a százéves 31 db majd ezt lecsökkentve 1990-ben 12 db Cukorgyár tönkretétele:

VIDEO: "PRIVATIZÁCIÓ", 52 perces film (2021-ben készített film)
https://www.youtube.com/watch?v=0e6JPXL5rVg

CUKORGYÁR: az összes cukorgyár 3 db külföldi cég tulajdonában került, akik amikor megkapták be is záratták rögtön. SŐT EU rendelet: a gépeket is be kell olvasztani , eltávolítani ! (ez látható a csatolt képen)

1990: a 100 éves 16 db cukor gyár eladása külföldi tulajdonba és azonnali bezárása.
2000: EU belépés feltétele volt a cukor-termelésünk teljes leépítése.
MIÉRT? mert ez volt a legnagyobb értéket termelő mezőgazdasági termék.

MAGYAR NEMZET VAGYONÁNAK ELLOPÁSA
VIDEO: "PRIVATIZÁCIÓ", 52 perces film (2021-ben készített film)
https://www.youtube.com/watch?v=0e6JPXL5rVg

A filmet a III. Savaria Filmszemlén különdíjjal jutalmazták. A film a média által mélyen elhallgatott folyamatokat tárja a nyilvánosság elé, melyet egyetlen eddigi hatalom se szeretett volna, ha nyilvánosságra kerül. Az állami vállalatok a magyar nemzet közös vagyonát képezték. A privatizációnak nevezett vállalati átalakítást és magánkézbe adást a társadalom számára egy jobb jövőt hozó folyamatnak volt beállítva a nemzet számára. A filmben a történelmi mozgatórugókat és a visszaéléseket is megmutatjuk a teljesség igénye nélkül. A húzóágazatok megszűntek, a stratégiai vállalatok külföldi kézben, gazdaságilag egységes országot szétszabdalta a privatizáció, ugyanakkor sok-sok vállalat került ingyen magánkezekbe, vagy tűnt el. A film kiragadott példákkal mutatja be a privatizációt és folyamatát.

A film kommentjeit is érdemes elolvasni, az összeset. (abban leírják hogy Magyarország kifosztói több száz éve és most is a zs.dó népességből került ki !)

 

magyarorszag_12_cukorgyar_1990_kulfoldi_3_ceg_tulajdonaba_kerul_majd_bezarjak.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://stopaksigyar.blog.hu/api/trackback/id/tr5718071600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása