AKKUMULÁTOR GYÁRTÁS : RÁKKELTŐ ANYAGOK ! - BÍRSÁG
2023. március 07. írta: Mandala75

AKKUMULÁTOR GYÁRTÁS : RÁKKELTŐ ANYAGOK ! - BÍRSÁG

AKKUMULÁTOR GYÁRTÁS : RÁKKELTŐ ANYAGOK ! - BÍRSÁG
Évi 52 ezer TONNA mérgező aksi hulladék ! ... és CSAK 8,5 millió forint bírság � ... ennek aztán tutira nem lesz elrettentő ereje. Az összes koreai és kínai cég továbbra is és FOLYAMATOSAN mérgezi a földjeinket, a levegőt és az emberek egészségét !!!

Bátonyterenye: Hollókő, és a Mátrai Tájvédelmi körzet közelében fekszik ! Kiemelten fontos Magyar területek !

2023 március 7-ei hír, cikkből egy részlet:
"Súlyosan veszélyeztette a dolgozóit a lítium-ion akkumulátorok újrahasznosításával foglalkozó BÁTONYTERENYEI településen lévő SungEel Hitech Hungary Kft., ezért a munkavédelmi hatóság 8,5 MILLIÓ forint BÍRSÁG megfizetésére kötelezte a céget.
!!! A hatóságok már többször megbüntették súlyos mulasztások miatt a hulladékfeldolgozó céget, amely most évi 52 ezer tonnára szeretné növelni kapacitását. A selejtes és minőséghibás akkuk mennyisége ugyanis nőni fog, hiszen a gödi Samsung-beruházás nemrég kapott katasztrófavédelmi engedélyt az új üzemére és hamarosan megkezdi működését az SK Innovation iváncsai akkugyára is.
https://atlatszo.hu/orszagszerte/2023/03/07/rakkelto-anyagokkal-veszelyeztette-dolgozoit-a-godi-samsung-gyar-selejtes-akkumulatorait-feldolgozo-ceg/

 

 

 

batonyterenye_hulladek_rakkelto_anyagok_birsag.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://stopaksigyar.blog.hu/api/trackback/id/tr618066204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása