"CSAK" 1 millió forintos bírság vegyi aksi anyag robbanás miatt. MIÉRT?
2023. március 09. írta: Mandala75

"CSAK" 1 millió forintos bírság vegyi aksi anyag robbanás miatt. MIÉRT?

2022 JÚL: "CSAK" 1 millió forintos bírság. MIÉRT?
"akkumulátorcellák darálását és szárítását végző berendezés a tesztindítás során felrobbant, s emiatt egy dolgozó súlyosan, egy másik könnyebben megsérült, továbbá egy tűzoltó is sérüléseket szenvedett" !!!!
MINDEZÉRT CSAK 1 MILLIÓ BÜNTETÉS A GYÁRNAK !!!!

A folyamat során az akkumulátor-darálékot körülbelül 500-600 Celsius-fokos hőmérsékletre hevítik fel, és nitrogént juttatnak hozzá az égés megelőzése érdekében. A Nógrád Megyei katasztrófavédelmi igazgatóság jegyzőkönyve szerint a gép üzemeltetéséhez földgáz is kell, azonban a tesztindítás idején az még be sem volt vezetve !!!!!!

A vizsgálat azt is megállapította, hogy a felrobbant gép nem szerepelt abban a biztonsági dokumentációban, amelyre a cég megkapta a katasztrófavédelmi engedélyt, tehát azt nem használhatták volna.

Írás forrása ebből a cikkből:
https://atlatszo.hu/orszagszerte/2023/03/07/rakkelto-anyagokkal-veszelyeztette-dolgozoit-a-godi-samsung-gyar-selejtes-akkumulatorait-feldolgozo-ceg/?fbclid=IwAR31X5Jf-RN52Fk3NM2wqXfQLSQgbMHawSRYtmHvy-Eg-nUhL7utu-k3hrM

A bejegyzés trackback címe:

https://stopaksigyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7318067614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása