1990 óta szervezetten telepítenek be Hazánkba kínaiakat !
2023. március 02. írta: Mandala75

1990 óta szervezetten telepítenek be Hazánkba kínaiakat !

STOP A KÍNAI GYARMATOSÍTÁSRA !

KÍNAI-iak ILLEGÁLISAN és alattomos módon TITOKBAN szivárogtak be Magyarországra !

részlet egy cikkből, amely leírja hogyan jöttek és jönnek be most is országunkba a kínaiak !

KÍNAI GYARMATOSÍTÁS és ILLEGÁLIS szervezetten kínai nép BETELEPÍTÉSE MAGYARORSZÁGRA, főleg BUDAPESTRE de most már DEBRECENBE is �
... 30 éve kezdődött a kínaiak betelepedése SZERVEZETTEN !

" 1,4 milliárd kínai él Kína országában. Iszonyat tempóban termelik a tömeg-mega városokat. (Shanghaj 24 millió, Peking 25 millió , Vuhan 20 millió, Kanton 19 millió, Csungking 19 millió, Csengtu 18 millió fő....)

Élhetetlen nagyvárosok: tömegnyomor, környezetszennyezés, forgalmi torlódás, bűncselekmények, szegény negyedek, természet ellenes beton dzsungelek...

Vajon ez vár itt is ránk.... Multi-mega városokká fogják duzzasztani a hajdan szép Magyarországunkat?

Magyarországon: már elkezdődött: Ázsia Center-kína kereskedelmi központ (Budapest), minden utcában legalább 1 kínai ruha bolt, kínai vegyes bolt, kínai kifőzde..., .... és azt sem tudjuk hányan vannak ? Vízummentesség címén több tízezren jöttek a 90-esek években.... Azonban nincs róluk adat, hogy mennyi.

Magyarországon: a statisztikai hivatal NEM TUDJA hogy mennyien élnek, 10ezer vagy 100 ezer vagy 1millió kínai...

Magyarországon zárt kolóniában élnek. Vajon miért? Hogy ne tudjunk róla, hogy mennyire elszaporodtak Magyarországon (Budapesten)?

Magyarországon él Közép-Európa legnagyobb létszámú kínai kisebbsége, több tízezer kínai bevándorló lakik Budapesten -írja az index 2018-ban. Az adatok kuszák, azt mondják kb 100ezren lehetnek , de pontos adatot senki sem tud.

Honnan jöttek, és miért éppen ide?

1988-ban köttetett vízummentességi megállapodás adta a löketet a kínai migrációnak. Ennek az egyezménynek "eredménye" Magyarországon jött létre a keleti régió legnagyobb, több tízezer fős kínai közössége, és Budapest a kínai diaszpóra kereskedelmi központja lett.

A vízumkötelezettség eltörlésekor a magyar hatóságok nem gondolták, hogy rövid időn belül tömegesen indulnak majd Magyarország felé a hivatalosan turistaként utazó, de valójában „batyuzó” kínai árusok, akik egy joghézag alapján céget alapítva tartózkodási engedélyhez juthatnak.

E cégek munkát ígérő meghívóleveleire újabb kínaiak ezrei érkeznek hozzánk. Mire a magyar állam felismerte a helyzetet, és lépésre szánta el magát, már 1992 volt, és a hazai kínai közösség több tízezer főt számlált, de más országokba is ezrek mentek tovább Magyarországról indulva.

A kínai bevándorlásnak a második Orbán-kormány alatt indult – de azóta eltörölt – letelepedési kötvényprogram adott új lendületet.
https://index.hu/gazdasag/2018/09/16/tarsadalom_kinaiak_budapesten_longform_kinai_negyed

... már saját vikipédia oldaluk is van...

Magyarországi Kínaiak:
https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarorsz%C3%A1gi_k%C3%ADnaiak

stop_a_kinai_gyarmatositasra.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://stopaksigyar.blog.hu/api/trackback/id/tr5418062038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása