Kamion gyulladt ki - aksikat szállított - Salgótarján (2022 dec)
2023. március 10. írta: Mandala75

Kamion gyulladt ki - aksikat szállított - Salgótarján (2022 dec)

 

Amennyiben bárkiben bármilyen kétség merülne fel annak kapcsán , hogy mennyire biztonságosak ezek a gyárak , üzemek vagy hulladék hasznosító telepek , csak gondoljunk bele abba, ami történik ország vagy világszerte .

A közvetlen közelünkben itt a környéken a tavalyi évben a Bátonyterenyén lévő akkumlátor gyárban bekövetkezett robbanás és a tűz vagy az év végén a város központban kigyulladt akkumlátorokat szállító kamion esete , ahol egyszerűen a raktérben kigyulladtak az akkumlátorok . Itt egyszerűen nem az a kérdés , hogy bekövetkezik egy ilyen baleset , hanem az mikor ?

 

https://nograd.frisshirek.hu/cikk/20221223_langokban-all-egy-akkumlatorokat-szallito-kamion-a-litkei-elagazo-kozeleben-salgotarjanban

A bejegyzés trackback címe:

https://stopaksigyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4018068366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása